Geef me de 5

Bij Ellen’s Zorg onderzoeken we het gedrag en de situatie aan de hand van de methodiek van Geef me de vijf. Deze methodiek is speciaal ontwikkeld voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Het doel van de methodiek is om mensen met ASS zoveel mogelijk hun leven te leren leven, in plaats van overleven.

Geef me de 5

We proberen opvoeders, hulpverleners en docenten te helpen om de manier van denken van iemand met ASS te begrijpen en zo de begeleiding af te stemmen op de hulpvraag. Omdat de persoon met ASS en de begeleiding beter zicht krijgt op de problemen waar hij/zij tegenaan loopt en handvatten krijgt om beter met bepaalde situaties om te gaan, ontstaat er meer rust.

Geef me de 5 is een wetenschappelijk bewezen effectieve praktische methodiek die voor ieder individu op maat gemaakt kan worden en in elke context ingepast kan worden. Al meer dan 75.000 mensen gebruiken Geef me de 5.